Mitsubishi Electric Faq
 
Intrebare: Credeam ca Mitsubishi este o marca auto.
Raspuns: Mitsubishi este una din cele mai mari companii din lume care produce nave,lifturi,autoturisme dar si computere,sateliti si aparate foto(Nikon)
Mitsubishi electric climatizare este in Top 3 al producatorilor mondiali de sisteme de climatizare.

Intrebare: Cum verific ca datele inscrise pe eticheta sunt cele reale?
Raspuns: Verificati la achizitionarea unui aer conditionat  consumul si caracteristicile pe siteul EUROVENT pentru a avea garantia ca datele inscrise pe aparat sunt cele reale.

Intrebare: Ce este pompa de caldura?
Raspuns: Pompa de caldura este masina frigorifica ce poate inversa ciclul frigorific, astfel incat sa furnizeze caldura in loc de racire. Deoarece pompa de caldura foloseste agent frigorific este posibil sa ridice temperatura aerului de la -15 grdC pana la o temperatura utila pentru incalzirea unei incaperi. Dificil de imaginat, dar inchipuiti-va ca un frigider inverseaza ciclul frigorific si grila neagra din spatele lui este foarte rece iar inauntru ar fi foarte cald.
Pompele de caldura pot extrage caldura din aer, apa sau pamant si sunt folosite atat pentru racirea cat si pentru incalzirea unei cladiri in mod eficient si economic.

Intrebare: Ce face un inverter?
Raspuns: Este folosit pentru a modifica frecventa curentului cu care este alimentat un compresor, fiind astfel posibila modificarea turatiei acestuia. Aceasta inseamna ca se poate modifica debitul de agent frigorific care circula prin instalatie permitand modificarea capacitatii aparatului.

Intrebare: Agentii frigorifici dauneaza stratului de ozon?
Raspuns: Unii da si altii nu. In principiu, toti agentii frigorifici utilizati de catre persoane competente nu vor fi niciodata eliberati in atmosfera, astfel incat sa dauneze stratului de ozon, dar accidente se mai intampla. De aceea se dezvolta noi agenti frigorifici, cum ar fi R410A si R407C considerati agenti frigorifici ecologici.

Intrebare: Ce obtii daca iti cureti frecvent aparatul de aer conditionat?
Raspuns: Dispare disconfortul produs de mirosul neplacut;
Un aer rece si CURAT; Se reduce riscul aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor; Economisesti bani curatand aparatul
energie electrica (un radiator murdar are o eficienta mai scazuta cu cca 20% comparative cu unul curatat periodic); Prelungesti viata ventilatorului (un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul fapt ce va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia.

Intrebare: Aparatul meu nu functioneaza - Ce pot face ?
Raspuns: Una din cele mai uzuale cauze este intreruperea alimentarii cu curent electric. Verificati daca siguranta este buna in tabloul electric sau aparatul este bagat in priza.
O alta cauza este blocarea filtrelor de aer, verificati daca sunt curate. Consultati si manualul de intructiuni - uneori ajuta.
Daca in continuare aparatul nu porneste, sunati la service.

Intrebare: Aparatul meu are 2 ani garantie De ce am nevoie de revizie periodica ?
Raspuns: Este folosit pentru a modifica frecventa curentului cu care este alimentat un compresor, fiind astfel posibila modificarea turatiei acestuia. Aceasta inseamna ca se poate modifica debitul de agent frigorific care circula prin instalatie permitand modificarea capacitatii aparatului.

Intrebari si raspunsuri frecvente


Mitsubishi Electric Climatizare
Mitsubishi Electric Climatizare
Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan-Ecodan
Torn Hvac Solutions
TORN HVAC SOLUTIONS
blog torn hvac solutions
LiveZilla Live Chat Software